Sistem de sortat căpățâni de usturoi

Sortare de mare capacitate efectuată cu grijă și atenție. O sortare bine efectuată asigură o creștere a profitului. Sistemul de sortare JJ Broch este modular și poate fi adaptat pentru mai multe calibre.

Bandă transportoare din cauciuc cu găuri dispuse în cascadă pe unghul natural de cădere. Benzile transportoare cu găuri pot fi înlocuite în funcție de calibrele dorite.

Condiții optime de manevrare. Fiecare bandă de transfer oferă spațiu pentru un operator pentru inspecție, control și curățare.

Sortare precisă. Lungimea mare a fiecărei benzi în parte și reglajul independent asigură timpul necesar pentru o sortare bună pe dimensiunile cerute.

Intrare largă, de capacitate mare. Lățimea de lucru efectivă de 1 metru asigură prelucrarea unui volum de 8 tone/oră de căpățâni de usturoi.

Sortare și evacuare făcute cu grijă. Benzile transportoare de transfer au o poziționare joasă pentru a evita afectarea căpățânilor de usturoi. Descărcarea poate fi făcută în cutii de dimensiuni mari sau mici.

Depozitare pe categorii de dimensiuni. O sortare precisă și o depozitare pe categorii de dimensiuni asigură o prezentare de calitate a produsului finit.